Rólunk


Jedli- Ker. KFT.


Üdvözlöm Jedlicska Tibor vagyok a Jedli- Ker Kft. ügyvezető igazgatója. Cégünk 1991 óta foglalkozik épületgépészeti termékek forgalmazásával.

1991-ben még egy kis bolttal indultunk, majd 1994-ben sikerült átköltöznünk jelenlegi helyünkre a Soltész Nagy Kálmán utcába, ahol egy nagyobb üzlettel és raktárral tudtuk folytatni a munkát. 2009- ben megnyitottuk kazincbarcikai boltunkat is, ahol a miskolci üzletben megszokott termékekkel, és alacsony árakkal várjuk a kedves vevőket.

Cégünk széles beszállítói háttérrel rendelkezik, melynek köszönhetően gyors, minőségi kiszolgálással tudunk a vevők rendelkézésre állni. A Kft. tagja a Kék Partner Kft.-nek, mely  az ország számos pontján lévő Épületgépészeti kereskedő cégek összefogása eredményeképpen jött létre, és célja a kis- és közép vállalkozások segítése az összefogás erejével. Ezt az erőt kihasználva, jobban tudunk érvényesülni a beszállítókkal, szolgáltatókkal, mely hatékonyabb működést biztosít.

Kivitelező partnereinket folyamtos oktatásokkal, szakmai napokkal segítjük, hogy napra készek legyenek az új technológiákban. Eladóink készséggel segítik lakossági ügyfeleinket szakmai tanácsokkal.

     Üdvözlettel

Jedlicska Tibor


Miskolc, Soltész Nagy Kálmán utca 31.
Tel.: +36-46-507-501 • Fax: +36-46-507-502 • Mobil: +36-20-94-21-819